Pijnacker – Zondagavond 12 juli heeft een verwarde man voor flinke consternatie gezorgd op de Oostlaan in Pijnacker.

Omstreeks 21:00 uur vanavond zorgde een verwarde man voor veel onrust, hij gooide  zijn huisraad vanuit een woning boven een bakkerij naar beneden. De politie is hierop met meerdere eenheden, waaronder een hondengeleider, ter plaatse gekomen en heeft de man in zijn woning overmeesterd en aangehouden. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Tijdens het incident heeft de politie de Oostlaan enige tijd in beide richtingen afgesloten. Omstreeks 21:30 uur was de rust weer teruggekeerd.

Er is flinke schade ontstaan aan de woning.

Foto’s: Ackershof2, 112Pijnacker.nl

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten