Pijnacker – Dinsdagavond 21 juli werd de brandweer gealarmeerd voor een melding van een dier op hoogte aan de Willem de Zwijgerlaan in Pijnacker. 

Een kitten bleek al enige tijd op het dak van een woning te zitten, ondanks kreten roepen als “Kom van dat dak af” kwam het beestje niet naar beneden, waarop de bezorgde eigenaren de brandweer hebben ingeschakeld. Omstreeks 22:45 uur werden de brandweerlieden van kazerne Delft gealarmeerd waarna zij zonder spoed ter plaatse zijn gekomen.

Met behulp van een hoogwerker kon het diertje met enige moeite worden gevangen. Na het beneden brengen van de kitten heeft de eigenaar het diertje snel binnen gezet. Hoe de kitten op het dak terecht is gekomen is niet bekend.

Helaas liet de kitten zich niet op de foto zetten door onze fotograaf!

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten