Pijnacker – Zaterdagmiddag 25 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Meloenstraat in Pijnacker, meerdere brandweereenheden zijn met spoed ter plaatse gekomen.


De hulpdiensten zijn met meerdere voertuigen snel ter plaatse gekomen. Bij aankomst bleek het te gaan om kleine brand in het pand van een orchideeënkwekerij, de brandweer wist de brand snel te blussen. Ook een ambulance werd met spoed gealarmeerd om twee personen na te kijken op rookintoxicatie. Na behandeling hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Brandweereenheden van de kazerne Delft zijn retour gegaan zonder inzet op locatie. Een medewerker van afdeling Team Brand Onderzoek (TBO) komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten