Pijnacker – Op maandagochtend 3 augustus ontvingen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de Oostlaan in Pijnacker.

Ter plaatse bleek het te gaan om een persoon die hard ten val was gekomen met de fiets. Een Rapid Responder van de ambulancedienst is ter plaatste gekomen en heeft het slachtoffer behandeld. Na behandeling hoefde het slachtoffer niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Waardoor het slachtoffer ten val is gekomen is ons niet bekend. Door het ongeval was de Oostlaan tijdelijk afgesloten in de richting van Delfgauw.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten