Pijnacker – Vrijdagochtend 7 augustus zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand in een zorginstelling aan de Floralaan in Pijnacker.

Iets voor 12:00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Floralaan, de hulpdiensten waaronder een brandweereenheid uit Rotterdam Rijnmond (kazerne Berkelse Poort) zijn met spoed ter plaatse gekomen en hebben het pand gecontroleerd. Ter plaatse bleek dat er rook kwam uit een machine. Er heeft daadwerkelijk geen brand gewoed in het pand.

Er zijn geen personen gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten