Pijnacker – Woensdagmiddag 26 augustus ontvingen de hulpdiensten een melding van stormschade aan de stationsstraat. 

De brandweer ging ter plaatse, het bleek dat de storm vat had gekregen op een zonnescherm. Het scherm was gescheurd en hing gevaarlijk boven het trottoir.  De brandweerlieden hebben het scherm snel en vakkundig gedemonteerd en verwijderd waarna ze meteen naar een volgende stormschademelding moesten vertrekken.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten