Pijnacker – Zaterdagavond 5 september is er een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto aan de Boezemweg in Pijnacker.

Omstreeks 20:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Boezemweg, de hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel waarna hij zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

Een bekende van het slachtoffer heeft de elektrische fiets van de man meegenomen en deze bij hem thuis bezorgd. Of de personenauto schade heeft opgelopen is niet bekend. De personenauto was volgens de fotograaf niet in de directe omgeving te vinden.

Wat de exacte toedracht is van het ongeval is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten