Pijnacker -Zaterdagmiddag 5 september is een politievoertuig vast komen te zitten in een parkje achter de Ade in Pijnacker. 

Agenten van bureau Pijnacker-Nootdorp kwamen met hun dienstvoertuig vast te zitten in wijkpark Tolhek. De brandweer van kazerne Leidschenveen moest aan te pas komen met ‘de kleine kraan’ om het voertuig weer op vier wielen te krijgen.

Wat de politie precies in het parkje deed waardoor hun dienstwagen is vast komen te zitten is niet bekend. De agenten op locatie willen hierover niks prijsgeven. Voor zover bekend heeft het politievoertuig geen schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten