Pijnacker – Op donderdag  17 september kregen de hulpdiensten omstreeks 15:05 uur een melding voor een medisch incident op de Brinkrijk in Pijnacker.

De hulpdiensten waaronder ook de traumahelikopter van Rotterdam-Airport zijn met spoed ter plaatse gekomen. De Traumahelikopter is op een bouwterrein nabij het incident geland, waarna het MMT door een eenheid van de politie naar de locatie is gebracht. Daar is samen met het ambulancepersoneel begonnen aan het verlenen van eerste hulp aan het slachtoffer. Het incident speelde zich af in een woning.
Het slachtoffer is na behandeling vervoerd naar het ziekenhuis en het team van de traumahelikopter is retour Rotterdam-Airport gegaan.

Wat er exact is gebeurd is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten