Pijnacker – Vrijdagmiddag 18 september is er een man gewond geraakt nadat hij hard ten val kwam van zijn fiets op de Klapwijkseweg in Pijnacker. 

Omstreeks 17:10 uur kwam een fietser hard ten val van zijn fiets langs de Klapwijkseweg. De man liep een flinke hoofdwond op en is door het ambulancepersoneel nagekeken. Na behandeling is het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De oorzaak van het ongeval betrof een afgebroken trapper, volgens een omstander zat er al een scheur in.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten