Gewonde bij ongeval op N470 Pijnacker

Pijnacker – Op 21 september omstreeks 23:28 uur kregen de huldiensten wederom een melding van een ongeval op de N470 bij Pijnacker.

Ditmaal betrof het een ongeval met een personenwagen die door onbekende oorzaak de macht over het stuur was verloren, deze is via de middenberm en de bermwal op de Groenekade, de parallelweg van de N470,  tot stilstand gekomen. De bestuurder kwam vanuit Zoetermeer en reed in de richting van Delft.

De hulpdiensten hebben assistentie van de brandweer gevraagd, omdat de bestuurder al uit de auto was behoefde deze hulp niet ingezet te worden. Ter plaatse is er een blaastest afgenomen omdat het vermoeden bestond dat de bestuurder onder invloed was, de uitslag van deze test is ons niet bekend.

De bestuurder van de auto is in de ambulance op zijn verwondingen nagekeken en is voor verder onderzoek zonder spoed meegenomen naar het ziekenhuis.

Het overige verkeer kon het ongeval makkelijk passeren waardoor er nauwelijks hinder was. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de auto te bergen.

Eerder deze week was er ook al een ongeval op de N470 met een motorrijder

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten