Pijnacker – Woensdagmiddag 30 september heeft er een éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Vlielandseweg met de Oostlaan in Pijnacker.

Omstreeks 12:45 uur kwam er een melding dat er een persoon met zijn fiets gevallen was. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waar het bleek te gaan om een oudere man die met zijn elektrische fiets ten val was geraakt. De man is door het ambulancepersoneel in de ambulance nagekeken op zijn verwondingen, uiteindelijk is het slachtoffer zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.
De fiets is door de politie meegenomen en zal veiliggesteld worden.

Het is ons niet bekend hoe het kon gebeuren dat de man gevallen is.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten