Pijnacker – Maandag 5 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een dame die van haar fiets was gevallen aan de Floralaan in Pijnacker.

Omstreeks 11:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een dame van haar fiets was gevallen aan de Floralaan. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen waarna het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel.

Na behandeling is het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van de val is ons niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten