Pijnacker – Woensdagavond 7 oktober is er een voertuig te water geraakt langs de Noordweg in Pijnacker. 

Omstreeks 18:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een voertuig te water was geraakt langs de Noordweg, de brandweer is met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gekomen. Bij aankomst van de brandweer bleken de twee inzittenden gelukkig het voertuig al te hebben verlaten.

De kleine kraan van de kazerne Leidschendam-Voorburg is ook ter plaatse gekomen en heeft het voertuig uit het water getakeld. Er is niemand gewond geraakt, wel zijn voor de zekerheid de inzittenden nagekeken in de ambulance. Of zij zijn vervoerd is niet bekend.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is vooralsnog niet bekend. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten