Pijnacker – Dinsdagmiddag 13 oktober zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op een rotonde aan de N470 in Pijnacker.

Omstreeks 17:15 uur werden een ambulance en politie gealarmeerd voor een aanrijding tussen twee personenauto’s op de rotonde van de N470 met de Tuindersweg.

Beide bestuurders zijn behandeld door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer uit de witte personenauto is na behandeling voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster en het kindje van de donkere personenauto konden na controle  door het ambulancepersoneel de weg vervolgen.

Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden is ons onbekend.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten