Pijnacker – Maandagavond 26 oktober zijn de hulpdiensten omstreeks 23:40 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Van Houtenlaan in Pijnacker.

Meerdere brandweereenheden, de politie en een ambulance werden gealarmeerd na een melding van een woningbrand aan de Van Houtenlaan.

Bij aankomst van de brandweer was er van buitenaf  weinig tot geen vlammen of rook zichtbaar. Voor zover bekend konden de bewoners zelfstandig hun woning verlaten. Enkele personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken op rookintoxicatie. Er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan of wat er precies in brand heeft gestaan is vooralsnog niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten