Pijnacker – Vrijdagmiddag 30 oktober is de brandweer gealarmeerd vanwege een gaslucht bij Big Bazar aan de Oostlaan in Pijnacker.

Omstreeks 12:05 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een sterke gaslucht aan de Oostlaan. De brandweerlieden van kazerne Pijnacker-Nootdorp zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna zij metingen hebben verricht.

De gehele Oostlaan is afgesloten geweest voor gemotoriseerde voertuigen door de politie in verband met een sterke gaslucht. De brandweer heeft in onderzoek waar de gaslucht vandaan komt.

Medewerkers van Stedin zijn ter plaatse gekomen om het euvel te verhelpen. Vermoedelijk is het mis gegaan tijdens het plaatsen van nieuwe bomen aan de Oostlaan. De Oostlaan blijft nog tijdelijk afgesloten, hoelang dit gaat duren is vooralsnog niet bekend.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten