Pijnacker – Op woensdagavond 4 november ontving de brandweer een melding van een gebouwbrand aan de Katwijkerlaan in Pijnacker, bij de brand was er flinke rookontwikkeling. 

Om 18:00 kwam de melding binnen en zijn meerdere eenheden met spoed ter plaatse gekomen. Bij aankomst kwamen er flinke rookwolken vrij uit de woning en de woning stond vol rook. De bewoners konden het pand op tijd en zelfstandig verlaten. Na een korte inzet was de brand snel brandmeester en is de Katwijkerlaan die vanwege waterwinning afgesloten was weer opengesteld voor verkeer.

De brandweer zal na controle en ventileren weer retour kazerne gaan. De oorzaak van de brand had te maken met een frituurpan.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten