Pijnacker – Op donderdagavond 12 november heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de N470, hierbij belandde één personenauto op zijn kop.

Omstreeks 18:30 uur kwam de melding binnen waarop de politie en ambulance met spoed ter plaatse zijn gekomen, ze troffen daar een ongeval aan tussen twee personenauto’s. De blauwe Volkswagen Polo is hierbij op zijn kop beland. De zwarte Kia Picanto heeft flinke schade aan de voorzijde van het voertuig.

De rotonde is deels afgesloten en verkeer dat de Tuindersweg op wil moet omrijden. Enkele personen zijn nagekeken en de persoon van de Kia is voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Volkswagen bleef wonder boven wonder ongedeerd.

Wat er precies gebeurd is dat is niet bekend. Een berger komt ter plaatse om de voertuigen te bergen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten