Pijnacker – Op zaterdagmiddag 14 november kwam er een melding van een ongeval op de kruising Westlaan – Kerkweg in Pijnacker.

De opgeroepen hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen en troffen een ongeval aan tussen een personenauto en een fietsster. De bestuurster van de fiets raakte hierbij lichtgewond en is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. Of de persoon uiteindelijk vervoerd is naar het ziekenhuis is ons niet bekend.

Ook de toedracht van het ongeval is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten