Pijnacker- Berkel en Rodenrijs – Op woensdagavond 18 november zijn er meerdere politie eenheden gealarmeerd vanwege een vechtpartij, welke begon in Pijnacker en eindigde in Berkel en Rodenrijs.

Meerdere politie eenheden waaronder ook hondenbegeleiders werden ingeschakeld, dit naar aanleiding van een vechtpartij tussen  jongeren. De jongeren kregen eerder elders in Pijnacker ruzie wat uitliep op een vechtpartij. Later zette deze voort aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs. Waarover de ruzie ging is niet bekend.

De politie heeft de groep op de Wilgenlaan uit elkaar gedreven en enkele heethoofden gesproken. “Er is niemand aangehouden en er is ook zeker geen achtervolging geweest.”, laat een woordvoeder van de politie weten.

Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten