Pijnacker – Maandagmiddag 23 november is er een fietser lichtgewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto aan de Europalaan in Pijnacker.

Op de rotonde Europalaan met de Tuindersweg ging het omstreeks 16:00 uur mis, hier kwamen een fietser en een personenauto met elkaar in botsing. De fietser is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De man is door de politieagenten naar huis gebracht.

Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen door het ongeval. De toedracht is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten