Pijnacker – Op zaterdagavond aan het eind van tweede kerstdag kwam er een melding binnen van een stormschade op de Bosmuiszoom in Pijnacker.

De brandweer is ter plaatse gekomen en trof daar bewoners aan die ongerust naar het dak keken. Bij aankomst heeft de brandweer navraag gedaan en bleken er vier dakpannen los te liggen. De bewoners hebben gezien de weersverwachting uit voorzorg de brandweer gebeld omdat het al een keer eerder gebeurd was, toen vloog er wel een pan van het dak. De brandweer heeft met behulp van een ladder de twee dakpannen van het dak gehaald waarna ze weer hebben ingepakt en retour kazerne zijn gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten