Pijnacker – Zondagochtend 27 december werden de brandweerlieden van kazerne Pijnacker-Nootdorp gealarmeerd voor een stormschademelding aan de Overgauwseweg in Pijnacker.

Omstreeks 9:30 werden de brandweerlieden gealarmeerd nadat een lichtkoepel van een van de kassen was losgekomen. Deze was van een bedrijfspand af gewaaid en tegen een naastgelegen kassencomplex aan gewaaid. Of hij daar schade heeft gemaakt is niet bekend.

De brandweer is zonder spoed ter plaatse gekomen waarna zij de situatie hebben bekeken. Voor de veiligheid is er een hoogwerker van kazerne Delft opgeroepen om de losse delen van de lichtkoepel te verwijderen.

De schade op het dak was aanzienlijk.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten