Pijnacker – Op zondagmorgen kwam er een melding binnen van stormschade aan de Gantellaan in Pijnacker.

Storm Bella is flink bezig want de melding zou gaan om schade bij de Openbare basisschool De Bonte Tol. Daar zouden zonneschermen door de storm zijn losgeraakt. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft een scherm verwijderd. De overige schermen zijn met lint vastgezet.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten