Pijnacker – Vrijdagavond 5 januari werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd na een CO-melding aan de Hadewijchlaan in Pijnacker.

Omstreeks 20:50 uur werden de brandweerlieden van kazerne Pijnacker-Nootdorp gealarmeerd voor een melding van een CO-melder in een woning aan de Hadewijchlaan, op voorhand werd er ook direct een ambulancedienst meegestuurd naar het adres.

Nadat de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen zijn er door de brandweerlieden direct metingen verricht in de woning, hieruit bleek geen concentratie van koolmonoxide aanwezig te zijn. Door het ambulancepersoneel is één persoon onderzocht welke na behandeling naar het ziekenhuis is vervoerd.

Na controle zijn de hulpdiensten weer retour gegaan naar kazerne.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten