Pijnacker – Vrijdagavond 5 februari is er een voertuig te water geraakt aan de Overgauwseweg in Pijnacker, er raakte niemand gewond.

Omstreeks 21:20 uur raakte er een voertuig te water langs de Overgauwseweg, de bestuurder kon gelukkig nadat deze te water raakte zelfstandig uit het voertuig komen. Hierdoor was de inzet van de brandweer niet nodig. Wel heeft de bestuurder een lantaarnpaal omver gereden.

Er was een ambulance gealarmeerd, maar de bestuurder leek niet gewond te zijn waarna deze is afbesteld. De bestuurder is wel meegenomen naar het politiebureau. Of dit is vanwege de avondklok of voor een ander mogelijk feit is vooralsnog niet bekend.

Hoe het precies kon gebeuren dat de auto te water raakte is niet bekend. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het voertuig uit het water te halen.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten