Pijnacker – Vrijdagavond 5 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd na een melding van een woningbrand aan de Sophiastraat in Pijnacker. 

Omstreeks 17:55 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd na een melding van een gebouwbrand aan de Sophiastraat. Meerdere brandweer-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Er bleek een kleine brand dan wel vonken te zijn geweest in de meterkast.

De brandweerlieden hebben onderzoek verricht in de meterkast. Na kort onderzoek in de meterkast is de brandweer weer retour gegaan naar kazerne. Medewerkers van Stichting Salvage en netbeheerder Stedin zijn ter plaatse gevraagd.

Bewoners konden gelukkig hun woning tijdig verlaten, voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten