Pijnacker – Dinsdagmiddag 9 februari weigerde een vuilniswagen dienst aan de Thurlede in Pijnacker, dit terwijl de ophaaldienst Avalex al moeite had in deze weersomstandigheden.

Een medewerker van Avalex kwam met de vuilniswagen aan op de Thurlede in Pijnacker waar hij de ondergrondse containers wilde legen. Helaas verliep dit niet zoals gepland, de wagen weigerde dienst.

De vuilniswagen stond vast en kon de ondergrondse container niet meer naar boven krijgen. De mechanische arm van de wagen weigerde dienst. Doordat de vuilniswagen daar stond kon het overige verkeer er niet langs. Een automobiliste dacht hier anders over en wilde over het voetpad er langs rijden. Ook dit liep niet helemaal goed af, de dame, welke een heel belangrijke afspraak zou hebben, kwam vast te staan door een berg sneeuw op het voetpad.

Hoe de vuilniswagen uiteindelijk weg is gekomen is vooralsnog niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten