Pijnacker – Donderdagochtend 25 februari heeft er omstreeks 11:15 uur op de Vlielandseweg in Pijnacker een ongeval plaatsgevonden. 

Ter plaatse bleek dat er een eenzijdig ongeval had plaatsgevonden. De bestuurder van een brommer wilde het wegdek op rijden omdat er een personenauto stond geparkeerd op het fietspad. Vanwege de werkzaamheden aan de Vlielandseweg zit er een geul tussen het fietspad en de weg, hier is de bestuurder met zijn voorwiel klem komen te zitten waarna de man hard ten val kwam.

Na behandeling bleek de bestuurder een flinke hoofdwond te hebben opgelopen welke moest worden gehecht in het ziekenhuis. De man is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft contact gezocht met de eigenaresse van het voertuig om het zo spoedig mogelijk te verplaatsen.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten