Pijnacker – Vrijdagmiddag 2 april werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de J.N. Oliemanweg in Pijnacker.

Omstreeks 15:45 uur kregen de hulpdiensten waaronder politie en ambulance een melding van een ongeval binnen aan de J.N. Oliemanweg / Berkelseweg, hier vond een aanrijding plaats tussen een scooterrijder en een personenauto.

De scooterrijder klapte door onbekende oorzaak achterop de personenauto en raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel waarna hij voor verdere controle naar het ziekenhuis is vervoerd.

Beide voertuigen liepen lichte schade op. De exacte oorzaak van het ongeval is onbekend.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten