Pijnacker – Zondagmiddag 11 april is een jongeman gewond geraakt tijdens het sporten aan de Salamanderweide in Pijnacker.

Omstreeks 15:40 uur is een jongen tijdens het sporten gevallen op het terrein van een speeltuin aldaar. Na behandeling door het ambulancepersoneel is het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat er precies is gebeurd is onduidelijk.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten