Pijnacker – Zaterdagochtend 24 april werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een brand in schuur/keet aan de Nieuwkoopseweg in Pijnacker.

Omstreeks 05:30 uur kregen de hulpdiensten waaronder politie en brandweer de melding brand in een bijgebouw. Er werd al snel opgeschaald naar sein ‘middelbrand’. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand op een volkstuincomplex, hier stond een tuinhuisje dicht tegen de woning van de beheerder in brand. Deze woning heeft een rieten dak, waarop de brandweer direct is begonnen met het nat houden van het dak om overslag te voorkomen.

Het tuinhuisje is volledig uitgebrand, de brandweer is bezig met nablussen waarna stichting Salvage ter plaatse zal komen om de schade af te handelen. Er is gelukkig niemand gewond geraakt.

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de balk te klikken.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten