Pijnacker – Zondagavond 25 april heeft een waterleidingbreuk voor flink wat wateroverlast gezorgd in onder andere een parkeergarage aan de Rivierenlaan in Pijnacker.

Omstreeks 19:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een flinke wateroverlast. Er schijnt een waterleiding te zijn gesprongen waardoor de garage onder sporthal Het Baken onder water staat.

Bezorgde mensen halen uit voorzorg hun voertuigen, waaronder caravans en oldtimers, uit de garage. De brandweer is druk bezig met het wegpompen van het water, hoe lang dit zal duren is niet bekend. Ook het waterschap en Dunea zijn inmiddels ter plaatse, zij sluiten het water af, hierdoor kan het dat bewoners in de wijk Koningshof en omgeving weinig waterdruk hebben of helemaal geen water.

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de balk te klikken.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten