Pijnacker – Op zaterdag 15 mei kwam er een melding van een ongeval op de Monnikenweg in Pijnacker.

Op locatie bleek het te gaan op een ongeval op de kruising Zijdeweg en de Monnikenweg tussen een bestelbus en een personenvoertuig waarbij de voertuigen lichte schade opliepen. De bestuurders konden zonder letsel uit de voertuigen stappen.

Omdat het alleen ging om schade aan de voertuigen en de aanwezigen zelf de schadeformulieren konden invullen is de politie er weer vandoor gegaan. Het overige verkeer had geen hinder van het ongeval omdat de voertuigen op een andere plek de formulieren zijn gaan invullen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten