Nootdorp – Maandagmiddag 17 mei is er brand geweest bij een autobedrijf aan de Kerkweg in Nootdorp.

De hulpdiensten werden omstreeks 12:20 uur gealarmeerd na een melding van een brand bij een tankstation en autobedrijf. Er werden werkzaamheden uitgevoerd bij het tankstation. Tijdens de werkzaamheden wilde een man tanken, waarbij het mis ging.

Tijdens het tanken vatte er iets vlam, de medewerkers welke daar bezig waren wisten de brand door middel van brandblussers snel te blussen. De brandweer is ter plaatse geweest maar de brand was al uit. Na controle is de brandweer dan ook retour kazerne gegaan.

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten