Pijnacker – Woensdagavond 19 mei werd de politie gealarmeerd wegens een conflict tussen enkele jongeren in het centrum van Pijnacker. 

Een omstander zag dat er een conflict was tussen enkele jongeren in het centrum van Pijnacker, ook werd er mogelijk een mes gezien waarop de politie werd gebeld. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse, na een gesprek en onderzoek naar het ‘wapen’ bleek het in orde te zijn.

De melder zou een mes hebben gezien van circa 30 centimeter, uit onderzoek bleek het te gaan om een inklapbare schep. Na een gesprek kon ieder verder zijn weg weer vervolgen, het conflict kon op locatie niet worden opgelost.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten