Nootdorp – Op zondagavond 23 mei werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op de ‘s-Gravenweg in Nootdorp.

Bij aankomst bleek er een personenvoertuig in het water te liggen maar gelukkig bleek de inzittende er al uit te zijn. De toegesnelde politie heeft de bestuurster opgevangen en getroost. De bestuurster was erg ontdaan van het geheel. Een ambulance bleek niet nodig. Een blaastest is afgenomen maar de uitslag is ons niet bekend.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is ook niet bekend. Vermoedelijk is de bestuurster de macht over het stuur kwijtgeraakt en heeft daarbij alle paaltjes en boompje weten te missen.

Bergingbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse om het voertuig uit het water te halen.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten