Pijnacker – Vrijdagavond 18 juni werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een eenzijdig ongeval aan de Duikersloot in Pijnacker.

Omstreeks 23:20 uur ontvingen de hulpdiensten waaronder politie, ambulance en de brandweer, een melding van een ongeval aan de Duikersloot. Ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval met een personenauto. Waarschijnlijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren en is deze tot stilstand gekomen tegen een boom.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de inzittenden van het voertuig, ook werd de inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) gevraagd. Deze zijn over de weg ter plaatse gekomen. De brandweer heeft de bestuurder uit het voertuig moeten knippen, waarna de man met een wervelplank uit het voertuig is gehaald. Na behandeling zijn beide inzittenden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

FO-Verkeer (Forensische Opsporing-Verkeer) heeft onderzoek naar de toedracht van het ongeval gedaan, hierdoor is de Duikersloot nog langere tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

 

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de balk te klikken.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten