Pijnacker – Donderdagmiddag 8 juli werd de brandweer gealarmeerd vanwege een gaslucht die geroken werd aan de Beppie Nooijstraat in Pijnacker.

Omstreeks 16:15 uur ontving de brandweer een melding van gaslucht aan de Beppie Nooijstraat. Ter plaatse werd er wel een gaslucht waargenomen maar het probleem bleek twee straten verder te zitten, aan het Vrouwenrecht.

Hier vonden graafwerkzaamheden plaats, waarschijnlijk is hier een gasleiding geraakt. De brandweer heeft metingen verricht aan het Vrouwenrecht, hierop werd besloten enkele woningen te ontruimen. Tevens heeft de brandweer een waterscherm opgezet om de lekkage te beperken.

Stedin was ter plaatse en heeft het gaslek snel kunnen dichten. De bewoners konden gelukkig weer snel naar hun eigen woning.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten