Nootdorp – Op maandag 12 juli heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Koningin Julianastraat in Nootdorp.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een persoon en een personenauto. Hierbij raakte een jongedame gewond. Na behandeling ter plaatse is het slachtoffer voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de auto het slachtoffer over het hoofd gezien.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten