Nootdorp – De hulpdiensten kwamen donderdagmiddag met spoed ter plaatse voor een medische situatie in een woning aan de Prins Bernhardstraat in Nootdorp.

Omstreeks 14:05 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische situatie in een woning aan de Prins Bernhardstraat, later werd de brandweer gealarmeerd om het slachtoffer op een stabiele manier af te hijsen door middel van een hoogwerker. Een boom in de tuin van de woning stond in de weg, waarop de brandweer heeft moeten besluiten om deze deels af te zagen zodat het slachtoffer met de hoogwerker naar beneden kon worden gehesen.

Nadat de boom korter was gemaakt konden de brandweerlieden het slachtoffer op een stabiele manier naar beneden brengen. Na behandeling is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten